Opleiding Beveiliger
 

De opleiding

De door MINERVA verzorgde opleiding voor Beveiliger is opgenomen in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO) van het ministerie van OC&W. De combinatie van ervaring en inzet van deskundige docenten garandeert u dat onze opleiding van hoge kwaliteit is. Daarnaast volgt MINERVA de snelle ontwikkelingen in de beveiligingsbranche op de voet.
De opleiding is dan ook zorgvuldig afgestemd op de praktijk.

Wijze van studeren
Bij MINERVA is het mogelijk om een schriftelijke of een mondelinge opleidingsvorm te kiezen. Beide zijn een combinatie van afstandsonderwijs, contactonderwijs en praktijkleren (blended learning). U ontvangt van ons het theorieboek en werkt uw opdrachten uit via onze elektronische leeromgeving (ELO) It's Learning. Bij zowel de schriftelijke als de mondelinge opleiding moeten drie praktijktoetsdagen verplicht bijgewoond worden.

Schriftelijke opleiding
Kiest u voor afstandsonderwijs, dan studeert u thuis. Het voordeel van een schriftelijke opleiding is dat u zelf bepaalt wanneer u de opleiding start, wanneer u studeert en in welk tempo u wilt studeren. Starten met een schriftelijke opleiding kan wekelijks, de gemiddelde duur van de (theorie)opleiding is zes maanden.

Mondelinge opleiding
Bij de keuze voor contactonderwijs gaat u, naast het thuis studeren, één avond per week van 19.00 - 22.00 uur naar school. Startdatum, locatie en duur van de (theorie)opleiding (circa vijf maanden) staan dan vast. Het voordeel van een mondelinge opleiding is het rechtstreekse contact met uw docent en het contact met uw medestudenten.
Er kan ingeschreven worden voor de volgende locaties: Almere, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Wilt u meer informatie ontvangen over de opleiding tot beveiliger of over één van onze andere opleidingen, trainingen of cursussen? Vraag dan nu onze studiegids aan.

MINERVA Studiegids aanvragen

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren